Πάνες Babylino

Extra απορροφητικότητα

Τα κύρια χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν τις μανούλες στην επιλογή της πάνας του μωρού τους, είναι εκτός από φιλικές για το βρεφικό δέρμα, να είναι και απορροφητικές!!

Extra Απορροφητικότητα

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive σχεδιάστηκαν με στόχο να προσφέρουν Sensitive φροντίδα για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα και αποδεδειγμένα αποτελεσματική προστασία, αφού χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους ανήκουν στην ανώτερη ποιοτική κλάση (CLASS A) των βρεφικών πανών ως προς την απορροφητικότητά τους, βάσει εξειδικευμένων εργαστηριακών μετρήσεων (μέθοδος Maneken /Courtray).

Ο προηγμένης τεχνολογίας σχεδιασμός τους, μπορεί να προσφέρει στο μωράκι σας την στεγνότητα που χρειάζεται τόσο κατά την διάρκεια της μέρας, όσο και κατά την διάρκεια της νύχτας, όπου οι απαιτήσεις για στεγνότητα είναι μεγαλύτερες!

Τα Babylino Sensitive διαθέτουν πλαϊνά φράγματα ασφαλείας, που περιορίζουν τις διαρροές. Το ιδιαίτερα εξελιγμένο κάλυμμά τους απορροφά γρήγορα την υγρασία. Ο υπέρ-απορροφητικός πυρήνας τους, σχεδιάστηκε ώστε να φυλακίζει αποτελεσματικά την υγρασία στο εσωτερικό. Τέλος το εκχύλισμα χαμομηλιού,  γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, έρχεται να ολοκληρώσει την προστασία που χρειάζεται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα του μωρού σας.

Η σειρά βρεφικών προϊόντων Babylino Sensitive, περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα που αποτελείται από: βρεφικές πάνες, πάνες βρακάκι, μωρομάντηλα και υποσέντονα, σχεδιασμένα ειδικά για να καλύψουν ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες περιποίησης του βρεφικού δέρματος των μωρών στη χώρα μας.

Πιστοποιημένα κατά Oeko-Tex®Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Και παράγονται στην Ελλάδα!!

Φιλικότητα στο δέρμα

Ως μητέρα, γνωρίζετε καλά πόσο ευαίσθητο είναι το βρεφικό δέρμα… Γι’ αυτό, για την καθημερινή του περιποίηση επιλέγετε ειδικά μελετημένα προϊόντα, που σέβονται τις ευαισθησίες του και το αγγίζουν με μοναδικά φιλικό τρόπο.

Οι βρεφικές πάνες και οι πάνες-βρακάκια Babylino Sensitive σχεδιάστηκαν με στόχο να προσφέρουν όχι μόνο απορροφητικότητα, αλλά και φιλική προστασία για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Ο φιλικός τους σχεδιασμός πιστοποιείται από σειρά ελέγχων σε διεθνούς φήμης Ινστιτούτα Δερματολογίας του εξωτερικού, διασφαλίζοντας σίγουρη και ασφαλή φροντίδα για το μωρό σας. Πιο συγκεκριμένα, οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive είναι πιστοποιημένες κατά Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.

Φιλικότητα στο δέρμα

Το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 είναι ένα ενιαίο σύστημα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή από όλα τα στάδια παραγωγής και αναγνωρίζεται διεθνώς σε όλο τον κόσμο, πιστοποιώντας ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες.

Η πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος και τη χρήση για την οποία προορίζεται. Το Babylino Sensitive έχει ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

                                                      

Δερματολογικά ελεγμένες, σε διεθνούς φήμης Ινστιτούτα Δερματολογίας του εξωτερικού.

Με εκχύλισμα χαμομηλιού, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Επιστροφή στην αρχή