Πάνες Babylino

Άριστη απορροφητικότητα, με αποδείξεις!

Τα κύρια χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν τις μανούλες στις πάνες μωρού, είναι εκτός από φιλικές για το βρεφικό δέρμα, να είναι και απορροφητικές!!

Extra Απορροφητικότητα

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive σχεδιάστηκαν με στόχο να προσφέρουν Sensitive φροντίδα για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα και αποδεδειγμένα αποτελεσματική προστασία, αφού έχουν ενσωματώσει στον πυρήνα τους την τεχνολογία Dry Matrix.

ελληνικές πάνες Babylino Sensitive, χρησιμοποιούν ένα πλέγμα φυτικών ινών, που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη μείωση διαρροών, τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, προσφέρουν αποδεδειγμένα αποτελεσματική προστασία, καθώς ανήκουν στιςανώτερες κλάσεις απορροφητικότητας, βάσει εξειδικευμένων εργαστηριακών μετρήσεων(μέθοδος Mannequins/ Courtray).

Οι πρώτες πάνες στην Ευρώπηπου πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών.

Συνιστώνταιαπό τονΣύλλογο Επιστημόνων Μαιών και ΜαιευτώνΑθήνας.

Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Η σειρά βρεφικών προϊόντων Babylino Sensitive, περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα που αποτελείται από: βρεφικές πάνες, πάνες-βρακάκι, μωρομάντηλα και υποσέντονα, σχεδιασμένα ειδικά για να καλύψουν ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες περιποίησης του βρεφικού δέρματος των μωρών.

Και παράγονται στην Ελλάδα!!

Πιστοποιημένη φιλικότητα, με αποδείξεις!

Η αλλαγή της πάνας είναι μια διαδικασία που από την πρώτη μέρα της γέννησης ενός μωρού μονοπωλεί μεγάλο μέρος της καθημερινότητας της νέας οικογένειας. Το βρεφικό δέρμα, ιδιαίτερα στα νεογέννητα και στα βρέφη έως 12 μηνών, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Επιπλέον, αποτελεί φραγμό μικροβίων, επομένως πρέπει να αποφεύγονται ερεθισμοί και συγκάματα. Γι’ αυτό το λόγο, οι γονείς ό,τι επιλέγουν για το μωρό τους φροντίζουν να είναι απόλυτα φιλικό για το δέρμα του, όχι απλά απαλό, όπως 100% βαμβακερά ζιπουνάκια, φυσικό σφουγγαράκι για το μπάνιο του, κλπ. Αν αναλογιστεί κανείς πόσες ώρες οι βρεφικές πάνες αγγίζουν απευθείας το δέρμα του μωρού από την ώρα που γεννιέται (περίπου 20.000 ώρες!), καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι να είναι και αυτές φιλικές. Οι βρεφικές πάνες, θα πρέπει απαραίτητα να είναι φτιαγμένες από υλικά απόλυτα φιλικά για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, όχι απλά απαλά στην υφή, και μάλιστα με αποδείξεις!

Φιλικότητα στο δέρμα

Η ομάδα ελλήνων επιστημόνων της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ, που παράγει τα Babylino Sensitive, επιλέγει προσεκτικά την κάθε πρώτη ύλη για την παραγωγή των προϊόντων, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, για να μπορεί να προσφέρει σίγουρη και ασφαλή προστασία για το μωρό σας. Τα Babylino Sensitive είναιοι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών.Μία από τις σημαντικότερες πιστοποιήσεις, που αναγνωρίζεται διεθνώς και πιστοποιεί ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες! Πρόκειται για μια σειρά από πολύ αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους στις πρώτες ύλες αλλά και το τελικό προϊόν της βρεφικής πάνας, που διατίθεται στην αγορά, όπου ελέγχονται όχι μόνο οι κατά νόμο απαγορευμένες και υποχρεωτικώς ελεγχόμενες ουσίες αλλά και πολλές άλλες που ίσως είναι επικίνδυνες για την υγεία, βάσει κάποιων ερευνών, κι έτσι είναι ύποπτες, ακόμη κι αν δεν έχει απαγορευτεί η χρήση τους! Αυτή την πιστοποίηση, απόδειξη της φιλικότητας των υλικών, διαθέτουν οι πάνες για μωρά, Babylino Sensitive. Οι ελληνικές βραβευμένες πάνες Babylino Sensitive έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια για την κατηγορία προϊόντων Ι (προϊόν κατάλληλο για νεογέννητα και μέχρι 3 ετών). Η διαδικασία ελέγχου επαναλαμβάνεται τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο και δεν γίνεται καμία αλλαγή στις α’ ύλες αν δεν έχουν περάσει πρώτα από τους αυστηρούς αυτούς ελέγχους.

Κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, μετά από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία). Ειδικά για τα νεογέννητα μωράκια,στα μεγέθη Νο1 και Νο2 τα Babylino Sensitive ενισχύουν επιπλέον τον Sensitive σχεδιασμό τους, ενσωματώνοντας ένα νέο-ειδικό κάλυμμα με extra κυψέλες απαλότητας,που αγγίζει σαν χάδι το ευαίσθητο δερματάκιτων νεογέννητων.

Συνιστώνταιαπό την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Συνιστώνταιαπό τοΣύλλογο Επιστημόνων Μαιών και ΜαιευτώνΑθήνας.

                                                      

Δερματολογικά ελεγμένες, σε διεθνούς φήμης Ινστιτούτα Δερματολογίας του εξωτερικού.

Με εκχύλισμα χαμομηλιού, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Επιστροφή στην αρχή